Sommar, sol och värme...

Äntligen lite värme igen, 25 °C och knappt ett moln på himmlen! Så skönt!!
Jag och Melker tog en riktigt lååång promenad idag men Helena och Simon, gick Häggums-rundan den är ca 5 km. Och i denna underbara sol så brännde jag upp mig lite så klart men aja man ska ju inte klaga nu när värmen äntligen är här..

Jonathan har sommarlov vilket han njuter av i fulla drag, leker med kompisar och badar. Har köpt en pool som han gärna hoppar i, har ju badet inte långt ifrån där vi bor men det är ju inte alltid man har tid att gå dit så det fick bli en i trädgården med.. Han hade simskoleavslutning i tisdags då de skulle visa upp vad de hade lärt sig och jag blev riktigt impad av min son faktiskt, visste ju att han kunde simma lite men inte så bra... på dessa 10 gångerna så har han hunnit ta 5 st märken. Han hoppade i och simmade som om han inte hade gjort något annat....




Snart dags för semester för maken, själv är jag ju mammaledig så man kan ju säga att jag har semester jämt.
Helt otroligt hur fort tiden går egentligen, Melker är redan 9 månader. Han kryper omkring här hemma och reser sig mot allt han kan hitta, ser så otroligt härligt ut, när han har kommit på något nytt som han behärskar så bara han skiner upp!!
Bäst är det när han ska vinka hej / hejdå...

                                                                    

RSS 2.0