Dop...

....MELKER SVEN SVANTE LÖF....

Igår var det dop för vår lille Melker, och allt gick så bra så bra, han var så snäll så. Han t.o.m "pratade" med prästen där en sväng, var ganska gulligt faktiskt nästan som om han svarade henne när hon pratade med honom!!

Jag läste en dikt i kyrkan liksom min ena lillasyster Elin, broder Kim hällde upp vatten i dopfundet, lr rättare sagt i skålen som han fick i dop-present av Kim som även är fadder till Melker, tillsammans med Jonas syster Jenny.

  

Trodde faktiskt att Melker skulle föra lite väsen, särskilt när prästen lade honom ner över armen när själva dopcermonin var, men han bara låg där och tittade på henne.

Efteråt åkte vi till Dala församlingshem och åt smörgåstårta och kaffe med budapesttårta, gott, vi var ca 40 pers så det var väl som väntat tror jag. När vi kom hem på kvällen så var Melker så glad men väldigt trött för han hade ju inte sovit mer än ca 1 timma på hela dagen vilker inte är så mycket....


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Mysigt!!

2008-01-15 @ 14:20:59
Postat av: angelica

ja det var jättemysigt faktiskt och att det gick så bra det är ju helt otroligt med tanke på att han inte vill ligga ner i vanliga fall....

2008-02-01 @ 00:14:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0